5 viktigaste punkterna.

Vi listar här de 5 viktigaste punkterna för att komma långt i sin träning.


1. Vila tillräckligt.
Utan vila är det större risk för skador och nedbrytning. Se till att kroppen får den återhämtningen som behövs innan nästa träningspass.

2. Tänk på vad du äter.
Oavsett om ditt mål är att gå ner i vikt eller lägga på dig muskelmassa så spelar kosten en enorm roll i ditt slutgiltiga resultat. Tänk på vad du stoppar i dig och vad du behöver, tänk även på när och hur mycket du får i dig i förhållande till vad du vill uppnå.


3. Strukturera upp din träning

Ett träningsprogram är ett mycket bra hjälpmedel i din träning och för att du ska uppnå dina resultat. Oavsett om du tränar styrketräning eller löpning så kan du nå större framgång med ett bra träningsprogram.
Eller så tränar du när du orkar helt enkelt men bestäm att det måste vara minst 3 gånger i veckan t.ex.

4. Lyssna på din kropp

När det gäller skador är det alltid bäst att lyssna på sin kropp. Börjar det göra ont på en speciell del av kroppen kan det vara klokt att sluta träna den delen. Ignorera aldrig tecken på skada!


5. Hitta motivationen

Det går inte att undgå att motivation spelar en oerhört stor roll i om du kommer nå framgång eller inte. Med motivation kan man komma hur långt som helst. Försök hitta motivationen till träning, det kan finnas i vad som helst.
Bilder, musik os.v.


källa: muscles.se


Kommentarer
Postat av: Fanny

Har frågestund så fråga vad du vill :)

2012-05-12 @ 15:34:01
URL: http://fanniiii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0